Ha minden igaz, megtaláltad a Net magyar részének legfényesebben sötétlô gyöngyszemét (fôleg szemét). Célunk egy szebb web-világ létrehozatala. Nem, ez így nem is igaz.
Célunk pellengérre állítani azt a kivagyiságot és igénytelenséget, ami eluralkodott a magyar honlapok közt. Nem, még ez sem igaz...
Igazából csak annyi a célunk, hogy elmondjuk azt, ami egy-egy oldalról eszünkbe (!?) jut. Reméljük ez akár segítô szándéknak is felfogható. Szórakoztatni akarunk, remélhetôleg nem csak magunkat. Egyet azonban le kell szögeznünk: kritikánk mindig csak magánemberként alkotott véleményünket tükrözi! Nem fizet minket (még) senki, hogy járassuk le a másikat. Ha egy web-oldalt kipécézünk magunknak, sose a mögötte álló emberek, cégek vagy intézmények hírnevét akarjuk csorbítani!!!

Mi csak két az átlagosnál kritikusabb szemléletmóddal megáldott fickó vagyunk (ennek ellenére nem szeretnénk, ha nemsokára a Net Beavis & Buttheadjeként emlegetnének minket...), minden copyright- és becsületsértési vádat elutasítunk. It's just for fun!

Fel akarsz kerülni a listára? Küld el saját vagy más homepage-ének URL-jét!