Di offisöl 'Kopp. Van handred?' Fríkventli Eszkd Kvestsönsz

Magyarul: KOPP GYÍK.


 

Összedobálta (pardon... maintained by) :

Hörcsi
1996.11.10.

Q: Mi a karburátoros mangalica ez az oldal?
A:Ez az oldal mgyar web-oldalak kritikája, minden célzatosság és gonoszság nélkül. Mi ketten (Psycho és én) elmondjuk azt, ami egy-egy oldalról eszünkbe jut. Semmi sorrendiség nincsen felállítva, ömlesztett formában romboljuk a kultúrát (A rosszmájúak kedvének eleget téve: az önérzetet is szívesen leépítjük - Psyc).

Q: Mit tegyek, ha rábukkanok a saját oldalamra a listán?
A: Elsô lépés: Don't panic!
Második lépés: Bíráld fölül az oldaladat. Igazunk volt? Javítsál rajta (köszönô levélbombák küldését hanyagolhatod), aztán írjál nekünk, ha akarsz, ezzel bizonyítsad be, hogy nagyszerû alak vagy, aki nyitott a kritikára (Félô, hogy nagyon sokan nem viselik, ez okból már biztosítottam két munkahelyet a csepeli szabadkikötôben - Psyc)! Vagy netán nincs igazunk? Legyintsél, ne figyelj ránk. Lényeg: ne szívjad mellre!

Q: 16 éves lány vagyok. Nudista strandon voltunk, és a naptól teherbe estem, amiértis mind a nyolc fiúm elhagyott. Mit tegyek?
A: Keress másik FAQ-t, mert rossz helyen vagy.

Q: Jópofinak hiszitek magatokat ezzel az oldallal?
A: Aha.

Q: Tényleg ennyire rossz lenne a helyzet a magyar web-oldalakon?
A: Nem, de még lehet...

Q: Mi a véleményetek az objektivitásról?
A: Szerintünk rulezik :)

Q: Miért csak kritizáltok?
A: Mert ahogy a közhely is mondja, a tükör nem szokott kozmetikai és öltözködési tanácsokat adni. Másrészt nem is gondoljuk magunkról, hogy jogunk lenne akárkinek is tanácsokat adni.

Q: Mit tegyek, ha ti belekötöttetek valamibe tévesen?
A: Magyarázzad (email!) el nekünk, hogy hol tévedtünk, mit értettünk, olvastunk, vagy néztünk félre! Akár fogadatlan prókátorként más oldalát is megvédheted, ha tudod. Csak vigyázz, mert lehet, hogy a következô oldal, amit csinálni fogunk, a nem megfelelô hangnemû leveleket fogja bemutatni :)

Q: A linkeken található oldalak megváltoztak, már nincsen velük semmi gond.
A: Elôszöris, ez nem kérdés. Mindazonáltal nyugodtan figyelmeztethetsz minket, megköszönnénk. Ha te magad változtattál valamin, akkor pláne. Nem célunk senkinek nevetségessé tétele, megalázása, mi csak szeretünk erre-arra rámutatni, ami szerintünk nem stimmel, nem jó. Szóval ha azt látod, hogy nem áll egy oldalra, amit írunk, mert az oldalt megváltoztatták, akkor szólj. Sajnos nincsen idônk arra, hogy állandóan újra és újra csekkoljuk a belinkelt oldalakat.

Q: Voltaképp mit akartok az egésszel elérni?
A: Nem is tudjuk. Mindent és semmit.

Q: Elnézést, meguntam, abbahagyhatom az olvasást?
A: Igen, persze, viszlát, jó utat!

Q: Jó ötlet ez az oldal. Van még hasonló a weben?
A: Biztosan. Mi csak egyrôl tudunk, Mirsky-rôl.

Q: Lenne még pár (tucat/ezer/trillió) javaslatom, hogy kik kerülhetnének fel a listára. Kell?
A: Persze, mailezzed el, ha tehetjük, feltesszük, feltéve, hogy tényleg odavalók. (Megvizslatjuk ám alaposan az ehhez hasonlatos kéréseket, azaz lekáderezzük a fószert, hátha csak személyes utálatról van szó, mert ellopta egyik a másik cigijét, piáját, nôjét. - Psyc)

Q: Nem féltek?
A: De igen, én a liftekben, Psycho pedig attól, hogy véglegesen és globálisan betiltják a cigizést.

Q: Mi az a címben is szereplô 'handr', amimnek lennie kéne?
A: A 'handr' szó az asszír nyelvben a határozatlan hosszúságú idôintervallumot jelentette. A címben szereplô kérdést úgy lehetne lefordítani, hogy 'Van egy kis idôd?' , nem sajnálsz pár percet két pszichopata vartyogásának olvasásával eltölteni?

Q: Nektek mindenbe bele kell kötni?
A: Hát a fejünk búbjáig érô gyorsan kötô cementen kívül mindenbe. :) Egyébként semmi bajunk az oldalakat készítô emberekkel, csak hátha meg tudunk valami olyan perspektívát csillantani, hátha tudunk olyat mondani, amire nem gondoltak. (Tudod élvezzük, hogy elmondhatjuk a véleményünket, noha azt nem várjuk, várhatjuk el, hogy bármi is változzon tôle.-Psyc)

Q: Itt a vége?
A: Fuss el véle!